bureau

ir. Schelto Doyer Architect

Droomt u over nieuwbouw of heeft herbestemming uw voorkeur? Overweegt u uit te breiden of past verbouw beter bij uw budget? Twijfelt u over de aanpak? Neem dan eens contact op met mijn bureau.

Of het nu gaat over de realisatie van uw plan voor een woning, kantoor, winkel of galerie:
al meer dan twintig jaar sta ik als specialist voor de belangen van mijn opdrachtgevers.
Met oog voor uw wensen geef ik advies over: indeling, uitvoering, afwerking, inrichting, gemeente en aannemers, vergunningsvrij bouwen etc.

De kernvraag van mijn werkzaamheden luidt: hoe verbind ik de betrokken partijen en beweeg ik hen in de richting die het ontwerp realiseert, op tijd en voor het afgesproken budget? Om dit bereiken doe ik alles zelf. Door de één-op-één contacten met mijn opdrachtgevers kan ik hen goede service verlenen.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Bel: 020 625 12 48. Of mail: architect@doyer.nl.  Ik kom graag langs voor een gesprek. Velen gingen u voor. Lees over hun ervaringen.

Schelto Doyer, architect


Klantenervaringen

"Bij de keuze van een architect kwam Robarts Clinical Trials bv. uit bij het bureau van ir. Schelto Doyer architect. Vakkennis, professionaliteit en serviceverlening voor een aantrekkelijke prijs. Voor ons voldoende factoren om met architect Doyer in zee te gaan. Tijdens het ontwerpproces bleken Schelto’s creativiteit en visie een goede aanvulling te zijn op hetgeen wij voor ogen hadden. Hij doorziet alles tot in de details en stond ons met raad en daad bij. Zijn goede communicatie, verslaglegging, korte lijnen, betrouwbaarheid - altijd bereikbaar voor snel overleg - zorgden voor een geslaagde samenwerking. Bij een volgende gelegenheid zal Robarts weer gebruik maken van zijn diensten."
[bekijk project]

Gea van Laar - office manager, Robarts Clinical Trials bv.

ir. Schelto Doyer Architect | Boekenkast En Bureau Eengezinshuis Houten

"Ik had één wens: een grote eettafel. Daartoe moest wel verbouwd worden. De kwaliteit van Schelto schuilt erin dat hij, vanuit mijn vage gedachte, iets heel bijzonders en eigenzinnigs, passend bij mij, gemaakt heeft. Er was aandacht voor detail, een goede communicatie, en een zakelijke zorgzaamheid die weldadig aanvoelde."
[bekijk project]

Ineke Graamans
ir. Schelto Doyer Architect | Boekenkast En Bureau Eengezinshuis Houten

Schelto Doyer: een minutieus architect in planning, uitvoering en creativiteit, die alle scenario’s op een rijtje zet en tot in de kleinste details nagaat. Er is niets dat aan Schelto’s aandacht ontsnapt. Als hij aan een project begint, zoals bij de renovatie van ons monument, zal hij niet rusten voordat hij alle ‘ins’ en ‘outs’ onder controle heeft. Schelto heeft een grote kennis van zaken wat betreft regels in de bouw en de omgang met aannemers. Wij van de V.V.E. zijn dan ook zeer tevreden over zijn werk als architect en super visor.
[bekijk project]

Ivo Biegman

ir. Schelto Doyer Architect | Uitbreiding Eengezinswoning Met Woonkeuken En Badkamer Badhoevedorp Jaren 30 Twee Onder Een Kap

"Schelto Doyer maakt niet alleen fraaie ontwerpen maar is ook een architect in de klassieke zin van het woord. Niet veel mensen weten dat een architect voor de belangen van zijn opdrachtgever(s) moet staan, bijvoorbeeld tegenover de aannemer en onderaannemer. Wij hebben gemerkt dat Schelto dat voor ons steeds goed gedaan heeft. Natuurlijk zonder de goede sfeer op de bouwplaats nadelig te beïnvloeden."
[bekijk project]

Marcel de Groot
ir. Schelto Doyer Architect | Uitbreiding Eengezinswoning Met Woonkeuken En Badkamer Badhoevedorp Jaren 30 Twee Onder Een Kap

"Schelto weet je eigen ideeën altijd te verbeteren. Bovendien is hij zeer goed in staat een complex probleem te analyseren en diverse opties te ontwikkelen die tot een oplossing leiden. En dan wordt het heel bijzonder, met mooie details. Schelto’s werkwijze is degelijk en zorgzaam, afspraak is afspraak en zorgt voor heldere communicatie."
[bekijk project]

Janneke Graamans